Gamification op maat

Speelse interventies op maat

De wereld verandert steeds sneller. Wat nu vanzelfsprekend is, is dat morgen niet meer. Nieuwe manieren van samenwerken, ondernemerschap en creativiteit dringen zich op.

Zelfsturende teams, 21st century skills, creatieve employer branding, war on talent … Het zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagingen waar bedrijven en organisaties dagelijks nieuwe antwoorden op proberen te zoeken.

Om nieuwe mogelijkheden te kunnen verkennen moet je ontsnappen aan het vertrouwde. Gamification op maat biedt de context en de tools om dit te doen. 

Vanuit onze ervaring vertalen we uw doelstellingen in unieke belevingsconcepten. Een speelse insteek is onze rode draad.   Met ons maatwerk richten we ons op diverse thema’s zoals ondernemersvaardigheden, innovatie, creativiteit en cocreatie. Met onze speelse interventies initiëren en faciliteren we leer-en veranderingsprocessen. 

Constructief escapisme op maat van uw vraag dus.  

Onze aanpak

1. Intake

Een goed spel start met een grondig begrip van je doelen. Daarom starten we steeds met een intakegesprek. Daarin luisteren we vooral naar wat je wilt bereiken met een spel op maat. 

Op basis van dit gesprek stellen we een aantal basisconcepten voor. 

2. concept Design

We gaan aan de slag met de briefing en werken het spel conceptueel uit. 

We stemmen het concept design af en sturen bij waar nodig.  We ondersteunen het concept met visuals en werken de eerste technische tekeningen uit. 

3. Productie

Van de tekentafel naar het atelier!

We maken de technische vertaalslag van spelconcept naar spelmechanismen. Daarna produceren we de nodige materialen. We voorzien steeds een handleiding of train the trainer. 

Onze projecten

Ikea Wilrijk

IKEA Wilrijk

Najaar 2021 maakten we een game experience op maat voor IKEA Wilrijk. Alle werknemers leerden de krijtlijnen van het managementplan FY’22 kennen door het spel

Lees verder »
workhop op maat

Workshop VDAB

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) organiseert jaarlijks een All Managers Meeting. Op het seminarie delen team leaders en managers best practices over

Lees verder »
escape room voor Deloitte

Deloitte

In mei 2018 werkten we een experience room uit op maat voor Deloitte. Deloitte bouwde een nieuw performance review proces waarbij samenwerking en kwaliteitsconversaties centraal

Lees verder »
schema macroflow spel

Hilti Belgium

Hilti Belgium contacteerde Escape Truck voor de ontwikkeling van een escape spel op maat voor zijn 230 medewerkers. We traden op als adviseurs in het

Lees verder »

Contacteer ons voor gamification op maat

Sort 'n Roll

Op zoek naar een ervaren partner om jouw project via spel vorm te geven? 

Geef ons een seintje!